Bireysel ve Kurumsal Sigorta Yönetimi

Uzman ekibiyle her türlü risklere karşı yerel ve küresel piyasalardaki sigorta şirketlerinden en uygun kapsam ve maliyet dahilinde teklif alan, poliçe tanzim eden ve tüm sigorta süreçlerini yöneten FENİX SİGORTA A.Ş. bireysel ve kurumsal sigorta çözümleri sunmaktadır.

Risk Danışmanlığı

FENİX SİGORTA A.Ş. Risk Danışmanlığı, işletmelere stratejilerine uygun sigorta çözümleri ve risk yönetimi hizmetleri sunmaktadır. Yangın, siber riskler ve pandemi gibi alanlarda profesyonel değerlendirmeler yaparak, hasar süreçlerini etkin şekilde yönetiyoruz.

Hasar Danışmanlığı

Hasar konusundaki tecrübemizi, Fenix Sigorta aracılığıyla tüm sigortalılara sunduğumuz Hasar Danışmanlığı hizmetimizle paylaşıyoruz. Bu hizmetle, hasar anında: İlk ihbardan dosyanın sonuçlandırılmasına kadar süreç tek elden yürütülür. Sigortalı, sigorta şirketleri ve eksperler arasında koordinasyon sağlanır. Sigortalıya düzenli bilgilendirme yapılır ve hasar hızlı bir şekilde değerlendirilir.

Affinity

Sigorta ürünleri geliştirme ile sigortalı sadakatini artırmaya yönelik çözümler sunulmaktadır. Affinity ürünleri basit, düşük maliyetli ve yüksek faydalıdır. Affinity çözümleri: Sadakat Programları Database Marketing Özel Ürünler Worksite Marketing

Etkin Müşteri Hizmetleri Yönetimi

Fenix Sİgorta müşterilerine eşsiz bir müşteri hizmetleri deneyimi yaşatmak için özel olarak oluşturduğu deneyimli müşteri danışmanları ile her türlü sigorta ihtiyacını karşılayabilecek nitelikte bir hizmet vermektedir ‘’0850 220 3557" nolu Çağrı Merkezi hattımızdan profesyonel müşteri danışmanlarına ulaşarak hızlı ve pratik bir müşteri deneyimi yaşamak için bizlere ulaşabilirsiniz.